You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Weaves bestellen en Achteraf betalen

Bij elegant Weaves geven we onze klanten de mogelijkheid om weaves vandaag te bestellen en achteraf te betalen door middel van afterpay. 

Naar welke type weave ben je op zoek? Klik op de afbeelding om ons assortiment te bekijkenAchteraf betalen voor Nederlandse Consumenten

AfterPay voert voor http://elegantweaves.nl/  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij  http://elegantweaves.nl/achteraf betalen tot een bedrag van €200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Brazilian hair bestellen en achteraf betalen.
Braziliaans haar geeft je kapsel volume, een mooie textuur en veelzijdigheid. Braziliaanse hair-extensions van Elegantweaves zijn een spannende trend onder beroemdheden en modieuze vrouwen. Er is veel behoefte naar Brazilian hair van hoge kwaliteit vanwege de consistente kleur, textuur en veelzijdigheid van het haar. Onze Brazilian hair weft extensions zijn van hoge kwaliteit en kan je makkelijk 8 tot wel 12 maanden dragen! Alle onze Brazilian wefts zijn van 100% Remy kwaliteit
.
Klik hier om onze Brazilian hair bundels te bekijken

Peruvian hair bundels bestellen en achteraf betalen.
Peruaans haar is een beetje grover en dikker in textuur dan Maleisisch of Braziliaans haar. Het mengt goed met steile Afro haartexturen en gemiddelde  Kaukasische haartexturen. Peruaans haar is “multi purpose” hair (te gebruiken voor meerdere doeleinden). Het haar geeft veel volume, ondanks het feit dat het licht is. Dit betekent dat je meer dan 5 bundels haar in kan hebben en het toch voelt alsof het er minder zijn. Deze weaves gaan langdurig mee dankzij de hoge kwaliteit!
Klik hier om onze Peruvian hair bundels te bekijken

Indian hair bestellen en achteraf betalen.
Heeft u een nieuwe Indian hair bundel nodig maar op dit moment niet de financiën? Bij Elegantweaves kunt u gelukkig vandaag uw Indian hair bundels bestellen en op een later tijdstip betalen. Indian weave komt in alle vormen en maten. Dit haar laat alles met zich doen en is uitermate flexibel. Je kan het stijlen krullen en ook verven. Indian hair zit een beetje tussen alle andere haarsoorten in en is de midden mode. De glans is bescheiden net zoals de textuur en haarsterkte. 
Klik hier om onze Indian hair bundels te bestellen en achteraf betalen

Clip in extensions bestellen en achteraf betalen.
Met de Clip in extensions van Elegantweaves kan je direct genieten van voller en langer haar. Geen schade aan je haar en super eenvoudig te installeren. Al onze clip ins extensions zijn van 100% human hair gemaakt. Het haar voelt, valt en ziet er precies uit als je natuurlijke haar. Alle productfoto’s op onze website zijn realistische foto's van de producten die wij leveren.
Klik hier om onze Clip in extensions te bestellen en achteraf te betalen