Weave haar

Weave haar beauty

Wij hebben een ruim assortiment met hair weave producten van hoge kwaliteit. Onze real human hair weave producten geven vrouwen keuzemogelijkheden. Een haar weave extension is de beste optie voor een kapsel met een natuurlijke look. Met onze weave-haar extensions kan je zorgeloos genieten van prachtig haar. Na de installatie van je hair weave  is het langdurig genieten!

Een gladde, strakke haarlijn is de kers op de taart van een geweldige weftinstallatie. Dit kan alleen als de bundels die je gebruikt van goede kwaliteit zijn. Met behulp van ons weave-haar  krijg je gegarandeerd een prachtig resultaat. Natuurlijk lig jij niet de hele dag stil in bed met een hoofdkapje op, je leeft en je beweegt! Daarom heb je haar nodig dat niet bij het minste of geringste klit of uitvalt. Onze human hair bundels zijn van 8a Remy kwaliteit dat tegen een stootje kan. 

Met de juiste verzorging kunnen onze hair weave bundels tot wel 10 maanden meegaan! Maak gebruik van gespecialiseerde hair weave extensions producten om een lang te genieten. 


Weave haar van kwaliteit

Veel weave-haar producten die online verkocht worden zijn niet bestand tegen conditioners. Ons haar is van dusdanige kwaliteit dat het haar juist goed bestand is én zelfs langer mee gaat als het goed geconditioneerd is. Zorg ervoor dat de conditioner die je gebruikt is gespecialiseerd is voor hair weave producten of hair extensions. In combinatie met een goede conditioner zal je merken dat het haar vochtig blijft en niet zal breken. De extensions zullen zacht en soepel te blijven.

Hair weaves van onze shop zijn van hoge kwaliteit. Al vanaf het moment dat je het haar uit de verpakking haalt zul je voelen wat de kwaliteit van het haar is. Of je nou kiest voor een Brazilian, Peruvian, Remy of Virgin weave haar bundel, de kwaliteit zal altijd 100% Remy en Virgin zijn. Weave extensions sluiten beter aan dan pruiken omdat een hair weave beter afgesteld kan worden aan de hand van je uiterlijke aspecten en kapsel. Dat betekend dat een hair weave perfect is afgestemd op de vorm van je schedel en er dus beter uitziet plus natuurlijker oogt!  

De laatste tijd krijgen we veel vragen wat het verschil is tussen human weave hair en nephaar. Dat verschil merk je vrijwel direct als je het haar in je handen hebt. Nephaar of synthetisch  haar voelt aan als plastic haar en echt human hair voelt en gedraagt zich alsof het uit je hoofd groeit! Nadat je de bundels hebt geïnstalleerd voelt het haar fijn om er mee rond te lopen. Onze weave haar extensions voelen en gedragen zich net zoals je natuurlijke haar! 

 

Weave-haar verven

Veel van onze klanten beseffen dat  niet alle weave-haar bundels die online verkrijgbaar zijn geverfd kunnen worden vanwege tegenvallende kwaliteit.  Dankzij de veelzijdigheid en kwaliteit van Elegant weave hair extensions is dat goed mogelijk met onze hair bundels. Zo heb je vanzelfsprekend altijd de mogelijkheid om het weave-haar in de natuurlijke zwarte / donkerbruine kleur te dragen (weave haar kleur: 1b) maar als je iets anders wilt is dat goed mogelijk met onze human hair bundels. Als je van plan bent om de weave bundels te verven ben je hier aan het goede adres voor weave bundels die goed bestand zijn tegen een behandeling! De kwaliteit van ons weave haar  is dusdanig goed dat het elke kleur goed pakt.


Wanneer je jouw weave-haar bundels kleurt, is het zoals eerder gezegd belangrijk om het haar te hydrateren. Wij willen dat jij zo lang mogelijk kan genieten van je gekochte kostbare hair extensions. Daarom is het belangrijk om na een verfbeurt van je hair weave bundels het haar goed te conditioneren. Onze hair extensions zijn van goede kwaliteit en wanneer je ze regelmatig op de juiste manier wast zullen de hair weaves er prachtig uitzien. Onthoud altijd om ​​hoogwaardig sulfaatvrij hair extension verzorgings product te gebruiken om het haar gehydrateerd en vochtig te houden. 

Sulfaat-vrije haarverzorging
Weave-haar bundels van Elegant weaves houden altijd sterk vast aan de natuurlijke textuur. Om de krulpatroon en de glans van het haar mooi te houden is het belangrijk om altijd gebruik te maken van een sulfaat vrij product. Onze hair weaves hebben een natuurlijk voelende zachtheid, om dit te behouden moet je na iedere behandeling van de hair extensions een spoel op het haar doen om de schade te beperken. Het is een feit dat onze  hair weaves verf, bleek en hitte bestendig zijn. Je kan dus de gewenste behandeling veilig op het haar uitvoeren en de hair extensions zelfs meerdere keren te gebruiken!

 

Ons weave haar is veerkrachtig

We realiseren ons dat veel dames ervoor kiezen om weave-haar extensions te dragen zodat ze een nieuw kapsel eerst kunnen testen op hair extensions in plaats van je echte haar. Zoals eerder gezegd zijn onze bundels geschikt voor de meest "gangbare" haar behandelingen.  We je niet willen afschrikken om dit te doen, in feite moedigen wij onze klanten aan om plezier te hebben van de bundels.De kwaliteit van het haar is er geschikt voor! Ten slotte willen we je ook mededelen dat weave haar een mooi en kwaliteits product is maar bij onjuist gebruik kwetsbaar. Daarom adviseren wij  je om behandelingen alleen uit te laten voeren door een professional 

 

Naar welke type weave haar ben je op zoek?

Klik op de afbeelding om ons assortiment te bekijkenWeaves voor een goede prijs

Kwaliteit weave-haar voor een goede prijs? Nee,  we zijn niet gek geworden. Onze bundels zijn echt van de hoge remy & virgin kwaliteit voor de redelijke prijzen. Wij zijn altijd scherp met onze prijsstelling. Niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste. Het gebied waarop wij absoluut aan de top staan is de kwaliteit van het haar. Van verpakking tot aan het haar zelf, wij zijn elegant! Het haar gaat lang mee is veerkrachtig en dat voor elegante prijzen. Wij van elegant weaves zijn zelfverzekerd over de kwaliteit van ons Real human hair en onze concurrerende prijzen. Vandaar dat we niet bang zijn om jou de potentiële klant op pad te sturen en de prijzen & kwaliteit te vergelijken. Wanneer je terug bent adviseren wij je ook om een kijkje te nemen op onze "bundel deals" pagina. 3 bundels voor een voordeelprijs

Als je nog vragen hebt kan je terecht op deze pagina of mailen naar contact@elegantweaves.nl

Veel succes met het vinden van het geschikte weave-haar bij elegantweaves.nl! 

Brazilian remy straight weave bundel Brazilian remy straight weave bundel

Brazilian remy straight weave bundel

€59.95 Ex Tax: €59.95

Deze haar weave bestaat uit 100% Braziliaans haar. Braziliaans haar geeft je kapsel volume, een mooie textuur en veelzijdigheid.  Je kan alle kanten op met dit haar...

Brazilian bodywave weave bundel Brazilian bodywave weave bundel

Brazilian bodywave weave bundel

€60.00 Ex Tax: €60.00

Deze haar weave bestaat uit 100% Braziliaans haar. Braziliaans haar geeft je kapsel volume, een mooie textuur en veelzijdigheid.  Je kan alle kanten op met dit haar...

Indian remy bodywave weave bundel Indian remy bodywave weave bundel

Indian remy bodywave weave bundel

€70.00 Ex Tax: €70.00

Deze weave bestaat uit 100% Remy Indian hair. Indian hair komt in alle vormen en maten. Dit haar laat alles met zich doen en is uitermate flexibel. Je kan het stijle..

Peruvian remy kinky curly weave bundel Peruvian remy kinky curly weave bundel

Peruvian remy kinky curly weave bundel

€70.00 Ex Tax: €70.00

Deze weave bestaat uit 100% Peruaans haar. Peruaans haar is een beetje sterker en dikker in textuur dan Maleisisch of Braziliaans haar. Het mengt goed met steile Afro haa..

Straight weave middle part Lace Closure Straight weave middle part Lace Closure

Straight weave middle part Lace Closure

€49.95 Ex Tax: €49.95

Deze closure is te combineren met alle Straight weaves die wij verkopen!  Bij gebruik van hair extensions met een andere haartextuur dan je natuurlijke haar is het ..

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)