Wil jij Real hair online kopen?

Wat is Real hair online?

Als je bij het wassen van je online gekochte real hair , een zwarte kleurstof Sommige bedrijven die real hair online verkopen, beweren dat het haar dat ze verkopen echt human hair is terwijl dit eigenlijk helemaal niet zo is. Er zijn ook een aantal dure “premium” merken op de markt die claimen dat ze real hair verkopen en  hier natuurlijk zwaar prijskaartje bijvoegen. Het is  daarom belangrijk voor je om ervoor te zorgen dat je weet hoe je kan  vertellen of  je gekochte real hair online bundels van echt human hair gemaakt zijn!

Real remy hair online - Wat is dat nou toch?
Human verwijst ernaar dat het haar geoogst is bij 1 enkele menslijke donor en dat er ook rekening gehouden is bij (zijn) of haar wortel einde. (Ja, het haar komt ook van mannen af) De snijbanden blijven op deze manier intact met elke haardraad die in dezelfde richting staat. Remy Hair is vaak ook bekend onder de naam "cuticle hair". Om het eenvoudig te gebruiken is.  Virgin haar staat voor de garantie dat het haar dat niet onderworpen is aan enige vorm van verwerking of behandeling. Dit betekent dat het haar niet is behandeld met chemicaliën zoals permanent, relaxer, siliconen kleurstoffen en kleuren.

Je kan niet altijd zeker zijn van de authenticiteit van het real hair online dat je koopt,  100% Virgin of Remy haar is.   Een gek weetje is dat real hair online niet betekend dat het haar echt Remy of Virgin is. Het betekend alleen dat je echt menselijk haar kan bestellen via "online". Dus via een webshop. Verder bied de term helemaal geen garanties. Je moet dus altijd verder onder zoeken of je met een betrouwbare partij te maken hebt. Wij van elegantweaves.nl bieden de garantie op real hair online door middel van een erkend keurmerk en de optie om de producten te ontvangen voor de betaling. 

Nep  real hair haar, echt  real hair haar - hoe vertel je online het verschil?
De eerste test die je kunt uitvoeren om te achterhalen of het  real hair online  van Virgin of Remy is,  is de kleur. Virgin Braziliaans haar heeft altijd de kleur van de donor. De kleur kan variëren van natuurlijk zwart tot bruin. Echter, het is meestal zwart tot  medium bruin en niet lichter dan het haar dat is aangeduid als # 1B dat je bij de winkel koopt. Een ander aspect is dat de kleur van een hele tros haar waarschijnlijk niet uniform is. Dit komt omdat natuurlijke hoogtepunten (zowel donkerder en lichter haar) van de natuurlijke kleur aanwezig kunnen zijn. Bovendien vindt je over het algemeen grijze haren in het pakket. Een perfect kenmerk dat bijna altijd bij real hair te vinden is zijn grijze haren. Bij het online kopen van real human hair kan je bijna niet om een grijze haar of 50 per bundel heen!

De tweede test die je kunt uitvoeren om te bepalen of het haar dat je wilt kopen, echt  remy/virgin real hair online is, of niet: de kwaliteit en de textuur van het haar te bekijken. Virgin Brazilian Remy zal niet extreem recht of zijdeachtig zijn. Vaak is het grover en heeft een yaki-achtige textuur, wat mengt en lijkt op die van gekleurde vrouwen. Haar dat niet maagd is, wordt doorgaans onderworpen aan siliconenbehandeling en chemische ruitenbekleding. Dit geeft haar een zijdeachtige en rechte uitstraling. Je krijgt het gevoel van de bekleding van een bankstel, als je je vingers door het haar laat glijden Dit betekent helaas eigenlijk bijna 100% dat je virgin of remy hair niet 100%  real hair online geweest is

Een andere test staat bekend als de vlamtest. Knip een klein monster van het haar af dat je hebt gekocht en plaats het direct boven een kleine vlam, zoals een sigarettenaansteker of een kaars. Synthetisch haar is extreem brandbaar en zal een grote vlam produceren wanneer het in aanraking komt met een aansteker. Real Virgin haar is niet sterk ontvlambaar, als het aan een vlam raakt, produceert het meestal rook maar niet een grote vlam zoals synthetisch haar doet.

There are no products to list in this category.