Indian hair

Indian hair haarweefsels komen met een zeer lichte en zachte textuur. Het haar is extreem zacht en komt uit India of uit delen van Zuidoost-Azië. Klanten met licht of dun haar houden van Indisch haar omdat het vrij gemakkelijk met hun eigen natuurlijke haar mengt. Indian weaves  zijn ook vrij flexibel en makkelijk te stijlen. Ondanks het feit dat het relatief licht en veerachtig is, maakt de pure veelzijdigheid van Indisch haar het zeer gewild onder klanten die snel en met een minimale stileringspoging verschillende stijlen willen proberen.

Indische haarweefsels zijn beschikbaar in vele verschillende lengtes, texturen en stijlen. Volure's Indische haarstukken komen in rechte, golvende en krullende stijlen. Afgezien van deze drie hoofdstijlen, zijn er veel variaties  mogelijk. De diepgolf Indian weaves  zijn 1 van de meest populaire stijlen en verkopen snel. Klanten houden van dit type weave vanwege het karakter dat het aan natuurlijke haar geeft en de opvallende krullen.

In termen van kleuren komen Indische haarweefsels in tinten van natuurlijk zwart en donkerbruin. Dit zijn de kleuren van de meeste virgin indian weaves. Als je verschillende tinten koopt, schrik dan niet, want dit is absoluut normaal en is eigenlijk wat je de meest natuurlijke uitstraling zal geven geven. Je stylist moet je Indian weaves   naadloos kunnen weven om een ​​natuurlijke look te geven die mooi uitkomt.

Indian remy straight weave bundel Indian remy straight weave bundel

Indian remy straight weave bundel

€65.00 Ex Tax: €65.00

Deze weave bestaat uit 100% Remy Indian hair. Indian hair komt in alle vormen en maten. Dit haar laat alles met zich doen en is uitermate flexibel. Je kan het stijle..

Indian remy bodywave weave bundel Indian remy bodywave weave bundel

Indian remy bodywave weave bundel

€70.00 Ex Tax: €70.00

Deze weave bestaat uit 100% Remy Indian hair. Indian hair komt in alle vormen en maten. Dit haar laat alles met zich doen en is uitermate flexibel. Je kan het stijle..

Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)