Retourinformatie

Retourinformatie
U heeft bij Elegantweaves het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 30 werkdagen teruggestort  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@elegantweaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na ontvangst van de producten terugstorten.

Bedenktijd
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, bij elegantweaves u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren!

Voorwaarden voor een retourzending
  • Maak het touwtje van de weave bundels absoluut niet los. Deze touwtjes worden door professionals bevestigd en kunnen eenmaal losgemaakt niet meer vastgemaakt worden.
  • De plastic beschermverpakking van het product moet intact zijn.
  • Verf, was, kam of stijl de hair extensions niet.
  • Haal de weave bundels niet uit de plastic bescherm verpakking.

  • Afkoelingsperiode
    Nadat u bij Elegant Weaves heeft gemeld dat u de bestelling wilt terugsturen heeft u ook 2 weken extra de tijd voor de werkelijke verzending van de bestelling!

    Wij maken het onze klanten niet moeilijk en hanteren een transparant niet goed geld terug beleid!