Klantenservice elegantweaves.nl

Elegant weaves.nl klantenservice

Elegant weaves wil een zo goed mogelijke klantenservice aan onze klanten aanbieden. Naast service gerichte informatie kan u op deze pagina ook contact informatie vinden. Als u vragen heeft die niet uitlegt worden op deze pagina kunt u bellen naar 085 -0601830 of mailen naar contact@elegantweaves.nl.
Belangrijke links:
Privacy policy
Algemene voorwaarden
Contact
Verzendingen retouren

Verzendingen Retouren
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@elegantweaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Levertijd & verzendkosten
De aflevering van je bestelling bij elegantweaves.nl is vlot en duurt 3 tot 7 werkdagen. De bestelling word netjes bezorgd door Post NL. Wij versturen alle bestellingen met een Track & Trace code! Want het is fijn om online te kunnen zien wanneer je bestelling afgeleverd wordt. De code ontvang je op de dag voor verzending per email. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van de status van je bestelling en zullen we je contacteren als je bestelling iets eerder of later komt. Transparantie is de sleutel tot een tevreden klant!

Wij kunnen onze track & trace service zo goedkoop aanbieden (en zelfs gratis vanaf 100 euro) dankzij een verzend afspraak. 1 keer per week worden alle bestellingen verstuurd en dankzij dit volume kunnen we voordelige verzendkosten hanteren!  

De verzendkosten bedragen:
€7.95 voor bestellingen onder 50 euro Alle bestellingen met een totaalbedrag van  € 100,-  of meer worden gratis verzonden. Alle bestellingen zijn voorzien van een track and trace code. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. U bent in dit geval zelf verantwoordelijk voor de veilige aankomst van de bestelling. Wij zullen alles doen om de bestelling veilig aan te laten komen.


Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@elegantweaves.nl. 


Betaalmethodes
Bij elegantweaves.nl betaalt u snel, veilig en vertrouwd! Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en uw bankprovider beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig.
iDEAL
iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. iDEAL sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.
1. U kiest bij het bestellen op elegantweaves.nl voor iDEAL als betaalmethode.
2. U kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. U bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren
4. De betaling wordt direct verwerkt.

Overschrijving
(Voor Belgie en Nederland, vooruitbetaling)
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van jouw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van het ordernummer en achternaam.

Op de orderbevestiging, die u via e-mail ontvangt, vind u de betaalgegevens. Indien het bedrag binnen 3 werkdagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal u bestelling binnen 2 werkdagen (ná ontvangst van de betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Dus des te sneller uw betaling bij ons binnenkomt, des te sneller jouw bestelling wordt aangeboden.

Bankgegevens:
IBAN: NL30ABNA0479771138
t.n.v. rowehl ict services o.v.v. uw ordernummer of faktuurnummer
Transactiekosten
Bij al onze betaalmethodes worden geen transactiekosten in rekening gebracht.
BTW
Wij houden het graag duidelijk, dus de prijzen die u op de website ziet zijn allemaal inclusief BTW!
Veilig betalen
Betalen bij elegantweaves.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig. Of u nu via iDEAL, PayPal of met een Credit Card betaalt, jouw gegevens zijn altijd optimaal beschermd. Voor alle betaalmethoden maken wij gebruik van een beveiligde verbinding!

Als uw vragen nog niet beantwoord zijn kan u een email sturen naar contact@elegantweaves.nl