Over Elegantweaves

Tegemoet komen aan jouw behoeftes is onze prioriteit
Elegant weaves is de webshop voor weaves van hoge kwaliteit. Elke weave of extension die wij leveren wordt uitgebreid gecontroleerd, gereinigd en dubbel geweven. Wij leveren weaves en extensions voor lage prijzen maar van hoge kwaliteit! Na iedere geplaatste bestelling neemt een medewerker contact met je op om je inzicht te geven in wanneer je bestelling te verwachten is. Schrik niet van de voordelige prijzen want de weaves zijn van 100% echt haar en van hoge kwaliteit!

Breed assortiment beschikbaar
Iedere persoon heeft behoefte aan een andere weave of extension. Daarom hebben wij een ruim assortiment zodat je de weave kan kiezen die precies bij je past. Elegantweaves heeft weaves beschikbaar in alle kleuren texturen en lengtes. Onze klanten kiezen voor verschillende redenen voor Elegantweaves. De belangrijkste reden is dat onze producten duurzaam zijn en een goede textuur hebben.

Gratis bezorging
Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Als je op werkdagen voor 16:00 jouw bestelling plaatst, beginnen we direct aan het gereedmaken van je bestelling. Bestellingen boven de € 40,- versturen we gratis naar je op (binnen NL)! Houdt er rekening dat wij alle weaves zelf samenstellen aan de hand van je bestelling. Een bestelling kan je verwachten tussen 2 en 10 werkdagen. Wij nemen altijd contact met je op om je op de hoogte te brengen van je bestelstatus per mail of per telefoon.

The highest quality of products
Alle producten worden netjes verpakt en verstuurd. Luchtdicht verpakt inclusief met een uitgebreide gebruikers handleiding. Een weave is en blijft natuurlijk echt menselijk haar en moet goed samengesteld worden. Elke weave wordt uitgebreid gecontroleerd en goed gereinigd. Ook worden de producten natuurlijk zorgvuldig samengesteld zodat jij er heel lang van genieten!

Rochelle
" Ik heb besloten om deze webshop te proberen omdat er veel keuze was. Het was nodig ook omdat ik de vorige week mijn vlechten eruit had gehaald. Ik moest 6 dagen op mijn bestelling wachten maar ik werd hiervan telefonisch op de hoogte gesteld dus dat is geen probleem. Ook was de kwaliteit ongeëvenaard als je in gedachte hebt dat mijn brazilian weave 30 euro goedkoper was dan de goedkoopste concurrent. Bedankt en ik zal hier zeker terugkomen!"


Nathalia
" Ik bestelde hier in januari 2017 en heb een goede ervaring gehad met elegantweaves. Mijn haar kon wel weer een upgrade van mijn weave gebruiken. Ik werd persoonlijk gebeld over hoelang het zou duren en of ik nog vragen had dus ik was gelijk gerustgesteld over de status van mijn bestelling en het product was van hoge kwaliteit en lekker betaalbaar! Aanrader!"