You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Weaves bestellen en Achteraf betalen

Bij elegant Weaves geven we onze klanten de mogelijkheid om weaves vandaag te bestellen en achteraf te betalen door middel van afterpay. 

Naar welke type weave ben je op zoek? Klik op de afbeelding om ons assortiment te bekijkenAchteraf betalen voor Nederlandse Consumenten

AfterPay voert voor http://elegantweaves.nl/  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij  http://elegantweaves.nl/achteraf betalen tot een bedrag van €200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Brazilian hair bestellen en achteraf betalen.
Braziliaans haar geeft je kapsel volume, een mooie textuur en veelzijdigheid.  Soms is uw kapsel toe aan een nieuwe weave extension maar uw portemonnee nog niet. Daarom kan je Brazilian weaves bestellen met Afterpay.
Je kan alle kanten op met  Brazilian hair. Ga voortaan door het leven met een vol bos haar en shine! Niemand zal zien dat je extensions in je haar hebt.

Peruaanse haar bundels bestellen en achteraf betalen.
Peruaans haar is een beetje grover en dikker in textuur dan Maleisisch of Braziliaans haar. Het mengt goed met steile Afro haartexturen en gemiddelde  Kaukasische haartexturen. Peruaans haar is “multi purpose” hair (te gebruiken voor meerdere doeleinden). Het haar geeft veel volume, ondanks het feit dat het licht is. Dit betekent dat je meer dan 5 bundels haar in kan hebben en het toch voelt alsof het er minder zijn. Deze weaves gaan langdurig mee en vergen minder onderhoud dan andere haartypes.
Wij bieden u de mogelijkheid om vandaag uw Peruvian hair bundels te bestellen en op een ander tijdstip te betalen met afterpay. Bestel u Peruvian hairextensions en betaal achteraf bij elegantweaves.nl

Indian hair bestellen en achteraf betalen
Heeft u een nieuwe indian hair bundel nodig maar op dit moment niet de financiën? Bij elegantweaves.nl kunt u gelukkig vandaag uw indian hair bundels bestellen en op een later tijdstip betalen. Indian weave komt in alle vormen en maten. Dit haar laat alles met zich doen en is uitermate flexibel. Je kan het stijlen krullen en ook verven. Indian hair zit een beetje tussen alle andere haarsoorten in en is de middenmode. De glans is bescheiden net zoals de textuur en haarsterkte. Geniet met Indian hair van een prachtig kapsel met vol volume. Koop uw indian hair bundels en betaal achter bij elegantweaves.nl.

Malaysian hair bestellen en achteraf betalen
Maleisisch haar kan in het begin overdreven glanzend blijken, maar na de eerste paar wasbeurten wordt de glans aanzienlijk verminderd. Dit geeft het haar een natuurlijke uitstraling. De krullen zullen niet loslaten, maar behouden hun vorm gedurende de hele dag. Er is geen speciale behandeling nodig om de krul te behouden. Geniet met deze bundel van een volle bos krullen! We bieden de mogelijkheid om vandaag je Malaysian hair bundels te bestellen en achteraf te betalen.