You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Elegantweaves.nl keurmerk

Elegantweaves is aangesloten bij stichting webwinkelkeur om onze nieuwe en bestaande klanten te verzekeren van een goede service! WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Elegantweaves.nl moet voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, en onze identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kan u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door DigiDispuut.

Dankzij ons keurmerk van webwinkelkeur weet u zeker dat 

  •  De identiteit van Elegantweaves.nl gecontroleerd is
  •  Elegantweaves.nl voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
  •  Elegantweaves.nl meerdere manieren biedt om contact op te nemen
  •  Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
  •  Elegantweaves.nl  algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
  •  U bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling
  •  U bij Digidispuut.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak


Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur Elegantweaves.nl door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met onze webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij Elegantweaves.nl? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.Gecontroleerd door Webwinkelkeur

Voordat Elegantweaves.nl lid kon worden van WebwinkelKeur werden we aan een strenge controle onderworpen. Er is gecheckt  of het ons bedrijf echt bestaat, en we  aan de  wettelijke eisen voldeden en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op onze webwinkel.

Klik hier om ons profiel op webwinkelkeur te bekijken