You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Elegant weaves


        

Retourinformatie

Retourinformatie
U heeft bij elegantweaves het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@elegantweaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

Bedenktijd
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, bij  <b>elegantweaves</b> u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren!

Afkoelingsperiode 
Nadat u bij elegant weaves heeft gemeld dat u de bestelling wilt terugsturen heeft u ook 2 weken extra de tijd voor de werkelijke verzending van de bestelling! 

Wij maken het onze klanten niet moeilijk en hanteren een transparant niet goed geld terug beleid!