Hoeveel weave bundels heb ik nodig

Hoeveel weave bundels heb ik nodig
28 February, 2018

Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen is hoeveel haar heb ik nodig voor een volledige weave? En waarom wordt er gezegd dat  je meer bundels nodig hebt bij een langere lengte?  Voor een volledig kapsel is het aan te raden om minimaal 3 bundels aan te schaffen zodat je een goed vol kapsel kan realiseren.

De meeste  dames willen een volledig kapsel met lengtes van 20 + inch (50+cm) waardoor het nodig is om meer dan twee bundels haar te gebruiken.  Maar voor de meeste vrouwen die een "dagelijks" natuurlijk weefsel willen hebben, zijn twee bundels meer dan genoeg.

Echter, als je een zeer volledige en glamoureuze weave wilt, is het handig om een extra bundel haar kopen, met name voor langere lengtes van 18-20 inch of meer.  Ongeopende pakken kunnen altijd worden teruggestuurd dus wij raden aan dat voorkomen  beter is dan genezen.

Je wilt niet in een weave tekort eindigen. 
Voor kortere weaves zijn 2 bundels meer dan voldoende. We hopen om  je hiermee voldoende te hebben ge├»nformeerd. Maar als je nog vragen hebt kan je altijd contact  met ons opnemen!

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!