Deep Wave

Deep Wave

Alle Deep wave weaves van Elegantweaves.nl zijn Virgin hair of Remy hair.  De termen "Virgin hair" en "Remy hair" verwijzen naar de manier waarop de hair weaves zijn behandeld en gemaakt. Virgin Hair is onbewerkt haar in een gezonde staat. Dit betekent dat de hair weaves gebleekt en gekleurd kunnen worden. Remy betekent dat de haarwortels (die het haar versterken en beschermen) in dezelfde richting van wortel tot einde zijn afgestemd. Deze techniek maakt de kans op haar breuk klein.

Onze klanten kiezen voor verschillende redenen voor deep weave hair De weaves zijn duurzaam en zorgen voor een prachtig volume. Wij hebben Deep wave weaves van verschillende nationaliteiten: Brazilian hair(Braziliaans haar), Indian hair (Indiaas haar), Peruviaan hair (Peruaans haar) en Malaysian hair (Maleisisch haar). Bekijk hieronder ons aanbod van prachtige deep wave weaves.

Brazilian remy Deepwave weave bundel Brazilian remy Deepwave weave bundel

Brazilian remy Deepwave weave bundel

€59.95 Ex Tax: €59.95

Deze haar weave bestaat uit 100% Braziliaans haar. Braziliaans haar geeft je kapsel volume, een mooie textuur en veelzijdigheid.  Je kan alle kanten op met dit haar...

Peruvian deepwave weave bundel Peruvian deepwave weave bundel

Peruvian deepwave weave bundel

€57.95 Ex Tax: €57.95

Deze weave bestaat uit 100% Peruaans haar. Peruaans haar is een beetje sterker en dikker in textuur dan Maleisisch of Braziliaans haar. Het mengt goed met steile Afro haa..

Bundeldeal 3 bundels - remy deepwave weave bundels Bundeldeal 3 bundels - remy deepwave weave bundels

Bundeldeal 3 bundels - remy deepwave weave bundels

€129.00 Ex Tax: €129.00

Bespaar meer dan 60 euro met deze voordeelbundel. Je ontvangt 3 bundels voor een voordelige prijs. Dit is een compleet pakket voor een volledig kapsel. De bundels bestaan..

Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)