You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Clip in extensions

Real human hair Clip in extensions van Virgin kwaliteit

Clip in extensions van Elegantweaves staan garant voor lang genieten van direct voller en langer haar. Geen schade aan je gezonde haar en super eenvoudig toe te passen. Onze clip in human hair extensions zijn van gezond vol haar gemaakt. Het haar voelt, valt en ziet er precies uit als je natuurlijke haar . Alle productfoto’s op onze website zijn realistische foto's van de producten die wij leveren. De clip ins zijn tot 180 graden hittebestendig. Onze hairextensions zijn in veel lengtes en kleuren beschikbaar.

Clip ins  zijn een snelle, makkelijke manier om een langer en voller kapsel te krijgen, zonder pijn of schade aan je haar. Je kan de hairextensions makkelijk aanbrengen zonder hulp van een Salon. Clip ins worden aangepast en gemengd met je eigen natuurlijke hair haar om lengte, volume of zelfs hoogtepunten toe te voegen aan je haar.

Alle clip in extensions van elegant weaves komen per pakket van 7 stuks en 70 gram. De de clip in extensions zijn beschikbaar in meerdere verschillende kleurtinten. De extensions kunnen binnen enkele minuten in en uit je haar worden geplaatst en zijn onzichtbaar als je ze goed inbrengt. Clip ins zijn veruit de snelste en meest betaalbare manier om om je kapsel een vol volume te geven zonder je blauw te betalen of je haar te beschadigen.


Algemene informatie over het kopen van clip in extensions

V. Hoe lang moet mijn eigen haar zijn om clip ins te gebruiken?
Voor de beste resultaten moet je haar minimaal de basis van je nek bereiken, zodat de hairextensions naadloos met je haar kunnen worden gemengd.

V. Wat is het verschil tussen synthetische en menselijke extensions?
Extensions gemaakt van human hair kunnen worden gekleurd, gekruld, gerechtigd, gestileerd en behandeld net als je eigen natuurlijke haar. Ze zijn het meest veelzijdig en zeker de beste keuze bij het investeren in clip in extensions. Extensions van synthetisch haar kunnen niet met hoge hitte worden gestileerd, ze blijven niet zo lang goed menselijk haar en zijn moeilijk in te mengen met human hair, aangezien ze een zware, logge uitstraling hebben.

V. Hoe zijn de Elegant weaves hairextensions gekleurd?
We hebben clip in extensions met natuurlijke en geverfde kleuren. Op de verschillende productpagina’s is het aangegeven met wat voor extensions je te maken hebt. Terwijl sommige andere aanbieders de extensions in één, harde sessie (bleken) kleuren, worden onze extensions geleidelijk verlicht over een 8 dagen durend kleurproces. Dit beperkt de schade aan het haar en zorgt voor een super zijdeachtig eindresultaat.

V. Is Remy Hair het enige haar van goede kwaliteit waar je op moet letten bij het kopen van haarverlengingen?
Nee. Hoewel remy haar een belangrijke factor is bij het aanschaffen van hair extensions, is het zeker niet het enige geschikte haar. Andere belangrijke punten om te achterhalen wat de kwaliteit van het haar is: hoe het haar is gekleurd en verwerkt, de dikte en de haar richting. Ook is het belangrijk dat de (metalen) clips passen bij de kleur van het haar.

V. Wat zijn  Remy clip in hair extensions?
Remy haar is naast virgin hair de hoogste kwaliteit van menselijk haar dat beschikbaar en onze voorkeur voor clip in extensions omdat het de meest natuurlijke uitstraling geeft. Remy Hair wordt beschouwd als de beste kwaliteit van menselijk haar omdat de haar wortels intact blijven en de haar stengels allemaal in dezelfde richting lopen.

Wanneer het haar van de donor wordt verzameld, is het haar vastgebonden zodat de richting van het haar wordt bewaard. Aangezien de het haar in één richting loopt (net zoals) bijeen natuurlijke kapsel, is er minder kans op klitten. Remy haar gaat langer mee, houdt vitaliteit en glans, en is makkelijker te onderhouden.

V. Wat maakt de Elegantweaves clip ins zo verschillend van de rest?
De superieure Kwaliteit van de extensions die wij aanbieden. Alle extensions die wij aanbieden zijn gemaakt van 100% premium remy human hair van de hoogste kwaliteit. Onze haarverlengingen ondergaan uitgebreide handmatige verwerking om ervoor te zorgen dat alle verwarde haren verwijderd worden en dat de dikte van boven naar beneden hetzelfde blijft.

Bekijk ons ruime assortiment

Clip ins met verschillende kleuren
Elegantweaves is super enthousiast om ons ruime assortiment aan kleurtinten aan te bieden. Ons superieure kwaliteitsbereik is verkrijgbaar in een grote selectie van 8 tinten, waaronder blond, zwart, bruin, rood en multi-tonig tinten. Wij hebben dus Clip ins voor alle gewenste kapsels

Clip ins verschillende met haartexturen
Elegantweaves clip in hairextensions zijn verkrijgbaar in twee texturen, waardoor je de vrijheid hebt om een textuur te kiezen die het best past bij je haartype. Je kunt kiezen uit bodywave en straight hair clip in extensions. Dit komt neer op slag(bodywave) en steil (straight) haar. 

Er zijn geen producten in deze categorie.