Bodywave Weave

Bodywave  Weave

Alle Bodywave hair weaves van Elegantweave.nl zijn van Virgin hair en Remy gradatie. De termen "Virgin hair" en "Remy hair" verwijzen naar de manier waarop de hair weaves zijn behandeld en gemaakt. Virgin Hair is onbewerkt haar in een gezonde staat. Dit betekent dat de hair weaves gebleekt en gekleurd kunnen worden. Remy betekent dat de haarwortels (die het haar versterken en beschermen) in dezelfde richting van wortel tot einde zijn afgestemd. Deze techniek maakt de kans op haar breuk klein.

Onze weave haar bundels zijn gemaakt door gebruik te maken van de fusionmethode van haarbinding, waarbij de hair wefts in kleine clusters zijn vastgemaakt met behulp van gespecialiseerde gereedschappen. Al onze straight weave bundles zijn "double drawn" wat zorgt voor extra volume en wendbaarheid. 

Bodywave weave haar extensions hebben een natuurlijke wave in de textuur. Dat betekent dat je zelfs na het wassen van het haar de mooie golf zult behouden. Wij hebben Bodywave hair weaves van verschillende nationaliteiten: Brazilian hair (Braziliaans haar), Indian hair (Indiaas haar), Peruviaan hair (Peruaans haar) en Malaysian hair (Maleisisch haar). 

Bekijk hieronder ons aanbod van Bodywave weave haar extensions.

Brazilian bodywave weave bundel Brazilian bodywave weave bundel

Brazilian bodywave weave bundel

€60.00 Ex Tax: €60.00

Deze haar weave bestaat uit 100% Braziliaans haar. Braziliaans haar geeft je kapsel volume, een mooie textuur en veelzijdigheid.  Je kan alle kanten op met dit haar...

Indian remy bodywave weave bundel Indian remy bodywave weave bundel

Indian remy bodywave weave bundel

€70.00 Ex Tax: €70.00

Deze weave bestaat uit 100% Remy Indian hair. Indian hair komt in alle vormen en maten. Dit haar laat alles met zich doen en is uitermate flexibel. Je kan het stijle..

Peruvian bodywave weave bundel Peruvian bodywave weave bundel

Peruvian bodywave weave bundel

€62.50 Ex Tax: €62.50

Deze weave bestaat uit 100% Peruaans haar. Peruaans haar is een beetje sterker en dikker in textuur dan Maleisisch of Braziliaans haar. Het mengt goed met steile Afro haa..

Bundeldeal 3 bundels - remy bodywave weave bundels Bundeldeal 3 bundels - remy bodywave weave bundels

Bundeldeal 3 bundels - remy bodywave weave bundels

€129.00 Ex Tax: €129.00

Bespaar meer dan 60 euro met deze voordeelbundel. Je ontvangt 3 bundels voor een voordelige prijs. Dit is een compleet pakket voor een volledig kapsel. De bundels bestaan..

Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)